«

»

jun 05

Transfer nieuws

Transfer nieuws

Dijkhuizen naar Roda JC.

Henk Dijkhuizen heeft een contract voor 3 jaar getekend bij de Limburgse club Roda JC. Dijkhuizen kon zijn aflopende contract verlengen bij Sparta maar koos voor de overstap naar de club die Sparta 2 minuten voortijd uit de eredivisie hield.

Voskamp terug op het Kasteel?

Volgens RTV Rijnmond is Sparta ingesprek met Johan Voskamp. De oud Spartaan zou bezig zijn om zijn contract te ontbinden. Er zouden meerdere clubs interesse hebben in Voskamp. Sparta trainer Bogers werkte bij RKC nog samen met Voskamp, wie weet zou dat een voordeel zijn.

Gielisse op weg naar Sparta.

Sparta heeft al een opvolger voor Henk Dijkhuizen op het oog. De 23 jarige Gielisse is volgens RTV Rijnmond met Sparta in onderhandeling over een contract. Gielisse kwam de afgelopen 2 seizoenen uit voor FC Dordrecht dat hem huurde van ADO DenHaag.