«

»

jun 07

Voskamp terug, Gielisse nieuw

Johan VoskampRond 16:00uur melde radio Rijnmond verslaggever Dennis van Eersel dat er om 17:00uur Sparta nieuws zou zijn bij RTV Rijnmond. In de intro werd het bekend, Johan Voskamp keert terug bij Sparta Rotterdam.

De 28 jarige spits tekende voor 3 jaar bij de Kasteel club. Het gevoel gaf de doorslag voor Voskamp, die een jaar lang weinig speel minuten kreeg de Poolse club Slask Wroclaw. Deze week liet Johan zijn contract ontbinden waardoor hij transfervrij naar Sparta kon vertrekken.

Ook rechtsback Roderick Gielisse werd vandaag gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Gielisse speelde de afgelopen 2 jaar bij FC Dordrecht dat hem huurde van ADO Den Haag. Gielisse is ook transfervrij. Zijn contract bij ADO werd niet verlengd.
Sparta wil minimaal nog 1 versterking binnen halen. Een linksbenige centrale verdediger.