«

»

jun 19

Sparta contracteert Cendrino Misidjan

transfernieuwslogoSparta Rotterdam heeft een akkoord bereikt met Cendrino Misidjan over een tweejarig contract. De linksback komt over van Go Ahead Eagles.

Algemeen/Technisch Directeur Wiljan Vloet licht de komst van Misidjan toe: “Cendrino heeft ondanks zijn jonge leeftijd van 24 jaar al redelijk wat ervaring opgedaan. Afgelopen seizoen heeft hij 25 wedstrijden gespeeld bij Go Ahead Eagles en heeft hij ons overtuigd van zijn kwaliteiten.

Zijn sterke punten zijn vooral fysieke kracht en snelheid.” Misidjan is gehaald voor de linksback-positie. “Na het vertrek van Alair Cruz Vicente hebben we met de komst van Cendrino deze positie weer dubbel bezet,” aldus Wiljan Vloet.

Cendrino Misidjan liet bij zijn presentatie aan de media weten dat hij blij was met zijn komst naar Rotterdam-West: “Ik zie mijn komst naar Sparta als een stap vooruit. Met Go Ahead Eagles zijn we weliswaar gepromoveerd naar de Eredivisie en natuurlijk wil ik graag op het hoogste niveau spelen. Maar ik zie Sparta als een juiste keuze in mijn loopbaan en kijk uit naar de start van de voorbereiding aanstaande zaterdag.”

Join the Forum discussion on this post