«

»

jul 01

John de wolf assistent bij jong Sparta

Jong Sparta Rotterdam zal ook komend seizoen onder leiding staan van Arjan van der Laan. De voormalig middenvelder van Sparta Rotterdam zal komend seizoen een aantal momenten per week geassisteerd worden door John de Wolf, tevens oud-speler van onder andere Sparta Rotterdam.
John de Wolf begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van de Kasteelclub en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij de Rotterdammers. Na een succesvolle periode met onder andere Europees voetbal had De Wolf een rijke carrière bij verschillende clubs waaronder FC Groningen, Feyenoord en Wolverhampton Wanderers.

De nieuwe assistent-trainer van Jong Sparta Rotterdam kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “Ik vind het heerlijk om naast mijn hoofdtrainerschap bij Sliedrecht ook bij Jong Sparta op het veld te kunnen staan. Het werken met en begeleiden van talentvolle jonge jongens doe ik graag. Als hoogste elftal binnen de jeugdopleiding help ik graag mee aan de ontwikkeling van de spelers van Jong Sparta zodat zij de stap naar het eerste elftal kunnen maken.”

Bron: www.sparta-rotterdam.nl