«

»

jul 12

Voorinschrijving boek 125 jaar Sparta-fans

125_jaar_sparta_fans_boekNog héél even geduld en dan is het boek over de 125 jaar lange geschiedenis van Sparta-fans een feit! De voorinschrijving voor het boek begint zaterdag 20 juli. Dan staan de makers vanaf met een stand op de Familiedag van Sparta.
Hier is het mogelijk om alvast een exemplaar te bestellen. Wie dit doet weet zeker dat ‘ie het boek, dat ruim tweehonderd pagina’s telt en 30 euro gaat kosten, straks in bezit heeft. Wie het boek vooraf bestelt èn betaalt krijgt bovendien 5 euro korting! Twee goede redenen dus om zaterdag naar de Familiedag te komen.

De opmaak van het boek schiet al op en we kunnen tijdens de Familiedag de eerste voorbeelden laten zien. Vandaag presenteren we alvast met trots de cover èn de titel: En jaren nog hierna… 125 jaar Sparta-fans.

We kunnen niet wachten om jullie ook van alle andere bijzondere, prachtige en soms ook ontroerende verhalen te laten genieten. En van al die schitterende foto’s. Unieke beelden die niet alleen tonen hoe de beleving van voetbal door de jaren heen veranderde, maar die ook memorabele momenten van bijzondere gebeurtenissen laten zien.
Kom 20 juli daarom naar de Familiedag en verzeker jezelf van een exemplaar. In de tweede helft van september zijn de boeken gedrukt en kan het grote genieten beginnen.