«

»

jul 15

Axidus nieuwe hoofdsponsor

Sparta Rotterdam heeft met Axidus overeenstemming bereikt over een éénjarig contract als Hoofdsponsor. De overeenkomst bestaat uit diverse componenten waaronder de shirtsponsoring op de voorzijde van het wedstrijdshirt van het eerste elftal van de Kasteelclub.

Axidus behoort tot de grootste uitzendorganisaties in West-Nederland. Met een bestand van honderden flexwerkers is Axidus vooral thuis in de AGF- en non-foodsector.

Sparta_Axidus

Ron van Loenen, directeur/eigenaar van Axidus over de keuze voor Sparta Rotterdam: “Vorig seizoen was ik te gast op Het Kasteel en de sfeer bij de club greep me op een positieve manier. Ik zag betrokkenheid van iedereen bij de club, medewerkers en vrijwilligers die een stapje extra zetten voor een goed resultaat. Dat zie ik in mijn bedrijf ook altijd als een belangrijk aandachtspunt en daar staat Axidus ook voor. Wij kunnen en doen meer dan van ons verwacht wordt. Onze slogan, die ook op het wedstrijdshirt zal staan is niet voor niets ‘We can do it!’. Dat geldt voor Axidus en voor Sparta.”

Met Sparta Rotterdam verwacht Axidus vooral te werken aan de naamsbekendheid en uitbreiding van het zakelijk netwerk. “Sparta is een club met enorme uitstraling en landelijke bekendheid. Gezamenlijk zullen we optrekken om onze doelen te bereiken. We zijn een contract voor één seizoen overeen gekomen, met de intentie om regelmatig te evalueren en te kijken naar een langduriger samenwerking,” aldus Ron van Loenen.

Wiljan Vloet is namens Sparta Rotterdam verheugd met de nieuwe hoofdsponsor: “Op de eerste plaats zijn wij MTS Euro Products ontzettend dankbaar voor het hoofdsponsorschap de afgelopen twee seizoenen. Na de beslissing om te stoppen als hoofdsponsor waren er met diverse bedrijven gesprekken over het hoofdsponsorschap. Met Axidus heeft onze commerciële afdeling goede gesprekken gevoerd en dat heeft ertoe geleid dat wij een mooie overeenkomst kunnen sluiten. Sparta en Axidus gaan vol vertrouwen de competitie in om samen te werken aan het behalen van onze doelstellingen.”

Bron www.sparta-Rotterdam.nl