«

»

aug 11

Sparta komt niet verder dan 1-1 in Volendam

FC Volendam logo Sparta heeft ook de 2e wedstrijd van het nieuwe seizoen niet kunnen winnen. In Volendam kwamen de rood witte niet verder dan 1-1 door een doelpunt van Voskamp. Het doelpunt in de eerste helft was ook de enige kans van Sparta. Voor rust kwam Volendam nog op gelijke hoogte. Na de rust was Sparta een stuk beter, maar was niet scherp voor het doel.  Bruinier schoot volledig mis in kansrijke positie en Voskamp raakte nog de lat. In de slot minuut haalde Sinouh nog maar net een bal uit het doel waardoor er 1 punt mee terug ging naar Rotterdam.Sparta logo

  • Sparta Aap

    1-1 Volendam uit vind ik tegenwoordig eigenlijk niets eens zo slecht…het had alleen Zoveel gescheeld als ze gewoon de eerste pot thuis hadden gewonnen.

    Gr

  • Michel

    Was een gezapige dag en wedstrijd!