«

»

aug 22

Tramcombi naar Excelsior

1213excspa5Sparta Rotterdam speelt op maandag 2 september de belangrijke stadsderby tegen Excelsior en hoopt ook op Woudestein goede zaken te doen in een hernieuwde strijd op promotie. Net als vorig seizoen zal ook dit keer een tramcombi worden ingezet, waardoor wij zonder parkeerproblemen gezamenlijk en op sfeervolle wijze naar Kralingen kunnen afreizen, om onze club daar massaal te ondersteunen.

Op 2 september vertrekken om 18.30 uur vanaf de Spartastraat twee trams rechtstreeks naar Woudestein, die ook na afloop van de wedstrijd (ca. 22.00 uur) klaarstaan om vanaf de Burg. Oudlaan weer richting Spangen te rijden, dit keer met één tussenstop: Rotterdam Centraal. Niemand hoeft zich voor deze tramcombi op te geven, want we reizen als gewone passagiers en dat betekent ook dat we net als iedereen in- en uitchecken! Per tram kunnen ca. 200 à 250 Spartanen worden vervoerd.

Het supportershome is vanaf 16.30 uur geopend en bij winst op Excelsior zal ook na terugkeer op Spangen het home nog een uurtje opengaan voor een korte after-party. Steun je club, ondanks de maandagavond, ga mee met de tramcombi naar Woudestein en beleef deze ’kleine derby’ van begin tot eind in unieke Spartasfeer!

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop via de fanshop en op www.spartakaartje.nl

Bron: www.sparta-rotterdam.nl