«

»

aug 23

Sparta kansloos onderuit

Khalid_SinouhSparta heeft een kansloze nederlaag geleden in Tilburg. Willem II was met 3-0 te sterk voor de kasteelheren. In een saaie en slordige eerste helft creëerde Sparta geen enkele kans. Een kopballetje van Luirink was het enige gevaar. Willem II scoorde in de 35e minnut zodat het met de rust verdient 1-0 stond.

In de 2e helft begon Sparta iets beter, maar werd nooit gevaarlijk. Keeper Sinouh hield Sparta in de wedstrijd maar moest kansloos toekijken bij de schitterende vrijetrap van Willem II’er Messaoud. Paar minuten na de 2-0 schoot Bel Hassani ook een schitterende vrijetrap vanaf 35 meter bijna raak. Maar doelman Swinkels hield de bal uit het doel.

Een kwartier voortijd werd het ook nog 3-0. Sparta staat 11e met 5 punten achter op koploper FC Dordrecht. Volgende week speelt Sparta weer op vrijdag, thuis tegen FC Oss. De maandag erop gaat de ploeg van Adrie Bogers naar Kralingen voor de stadsderby.

  • Sparta Aap

    Lig nog bij te komen vd vele pilzen gisteren in Tilburg..

    Na het zien vd eerste helft waarin Sparta echt nul kansen heeft gecreeerd, had ik liever terug de stad ingegaan maarja.

    Dit was wel heel armoedig hoor, van een club met ‘onze’ begroting mag je toch verwachten dat je in de Jupiler League niet kansloos vd mat word gespeeld !