«

»

aug 30

Sparta wint thuis van FC Oss

Johan VoskampSparta is nog altijd ongeslagen op het eigen Kasteel. FC Oss werd vrijdagavond met 2-0 verslagen door doelpunten van Voskamp en Bruinier.

Na 4 minuten lag de bal al in het netje. Johan Voskamp maakte zijn 3e treffer van het seizoen. De ruim 5000 aanwezige toeschouwers gingen er eens goed voor zitten, maar viel al snel in slaap. In een laag tempo en paar kansje werd de rust gehaald. Na rust was Sparta zoals altijd wat feller. Maar de eerste kans was toch voor de Brabanders. Khalid Sinouh hield Sparta op de been. Aanvoerder Bruinier lijkt niet 100% fit en word elke wedstrijd vroegtijdig gewisseld. Ook vandaag was Bruinier na een uur spelen op, maar zorgde nog wel voor de 2-0 waarna hij direct gewisseld werd.

Maandag staat er alweer een nieuwe wedstrijd op het programma, de stadsderby tegen Excelsior in Kralingen.