«

»

sep 01

Bel Hassani op weg naar Heracles

Ilias Bel Hassani
Iliass Bel Hassani heeft zijn laatste wedstrijd voor Sparta mogelijk al gespeeld. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Heracles Almelo, dat in hem de opvolger ziet van de naar Ajax vertrokken Lerin Duarte. Sparta-trainer Adrie Bogers laat de Marokkaan ook buiten zijn opstelling voor de stadsderby tegen Excelsior.

‘Op dit moment is een akkoord nog ver weg, maar het kan snel gaan in de voetballerij,’ zegt algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet over de belangstelling voor Bel Hassani. Nico-Jan Hoogma (sportieve beleidsbepaler van Heracles Almelo, red.) bevestigt dat de talentvolle Spartaan één van de gegadigden is om voormalig Sparta-speler Duarte op te volgen.

Bel Hassani doorliep een belangrijk deel in de jeugdopleiding van Sparta en maakt op 22 augustus 2010 zijn debuut voor de Rotterdamse hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal.

Bron: www.rijnmond.nl

 • Sparta Aap

  Net als vorige week tegen WII eerste 45 minuten weer totaal niets gecreëerd !

  Je ziet de club gewoon steeds weer afglijden en moet dit machteloos ondergaan dat gevoel is echt met geen pen te beschrijven… Pijn!? Woede!? Verbaasd!? Ongeloof!? Schaamte!? Ik weet het niet…maar voor mijn gevoel totaal onnodig, ok kampioen van Nederland zul je wel nooit meer worden maar er was(is?) potentie genoeg om te groeien tot een leuke Eredivisie club. Hoe kan het dat zo erg tegen zit.

 • Juan Martinez

  Mooi! Fc Marakech wordt steeds kleiner

  • Sparta Aap

   Ik vind persoonlijk toch wel jammer, tuurlijk heeft IBH niet een beste periode achter zich maar tis triest dat grote talenten naar modale clubbies als Heracles vertrekken voor een prikkie!

   De fooitjes die Sparta steeds vangt gaan ons echt niet beter maken + dat de spelers in kwestie het vaak goed doen en wij dat met lede ogen moeten aan zien.

   Ach misschien kan ik wel gewoon niet wennen aan Sparta anno 2013.

   Hoe heeft t zo kunnen verkeren zeg???