«

»

sep 23

John de Wolf toegevoegd aan eerste elftal

John de Wolf

Foto www.rijnmond.nl

Sparta heeft de technische staf uitgebreid met John de Wolf. De oud speler van Sparta Rotterdam was al assistent trainer bij Jong Sparta maar zal nu ook ondersteuning aan Adrie Bogers geven bij het eerste elftal.

John de Wolf is bij Sparta toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Dat meldt de Kasteelclub op de officiele website. De Wolf was sinds enkele maanden al assistent bij Jong Sparta.

Algemeen- en technisch directeur Wiljan Vloet reageert opgetogen: ‘Adrie Bogers heeft mij verzocht om te kijken naar de mogelijkheden om de technische staf uit te breiden. We hebben geconstateerd dat het voor de groep ideaal zou zijn om bij een aantal trainingen per week een extra assistent toe te voegen aan de technische staf. Op die manier kunnen we, door de specifieke kwaliteiten van John, het maximale uit de groep proberen te halen. Het is voor John te combineren met zijn werkzaamheden bij Jong Sparta en vv Sliedrecht,’ aldus Vloet.

De 50-jarige Schiedammer speelde zelf van 1983 tot 1985 in het shirt van Sparta. In de periode 1989-1994 kwam de zesvoudig international uit voor Feyenoord.

Bron:www.rijnmond.nl