«

»

sep 24

Kan Sparta stunten in Alkmaar?

bekerDe kortste weg naar Europees voetbal is nog altijd via de nationale beker competitie. Een weg die voor Sparta de laatste jaren erg kort duurd. In het seizoen 2009/2010 kwam Sparta nog tot de kwartfinale maar verloor het thuis met 0-4 van FC Twente.

Sparta treft het niet met de loting. In de 2e ronde moet Sparta uit naar AZ. Maar in de beker weet je het maar nooit. En dat is Sparta al jaren zo. Denk je dat Sparta wel kan winnen, dan verliezen ze en een zekere nederlaag blijkt een overwinning te worden. AZ heeft voor deze wedstrijd de prijzen laag gehouden, ook voor de Spartanen. Maar ondanks de prijs gaat er geen supportersbus vanuit de supporters vereniging. Het is alweer de 3e wedstrijd waar geen bus naar toe gaat. Dat is voor de SV heel jammer, maar de supporters kiezen liever voor vrijvervoer. Morgen zullen tussen de 100/150 Spartanen afreizen naar Alkmaar.

Voor de late beslissers is het nog mogelijk om kaarten te kopen tot morgen 12:00u via www.spartakaartje.nl of tot 17:00u in de fanshop.