«

»

okt 02

Rotterdamse derby verplaatst naar zondag

Kort_NieuwsGoed nieuws voor de zondagmiddag 14:30 liefhebbers. De Rotterdamse derby van zaterdag 7 december is na overleg tussen de KNVB, gemeente en beide clubs verplaatst naar zondag 8 december en begint om 14:30u.

De supporters vereniging stuurde eerder dit seizoen al een brief naar de KNVB om opheldering over het feit dat er te veel wedstrijden op zaterdag middag 16:30u waren gepland. De KNVB gaf als antwoord dat het kwam door de mogelijke Europese wedstrijden van Feyenoord. Nu Feyenoord is uitgeschakeld zou je verwachten dat er meer wedstrijden verplaatst kunnen worden, maar voorlopig is dit de enige. En of het met de uitschakeling te maken heeft valt te betwijfelen want Feyenoord speelt die zondag een uitwedstrijd en had de wedstrijd tegen Excelsior al eerder op zondag gepland kunnen worden.