«

»

okt 11

Hugo Borst geeft Sparta-spelers hèt supportersboek

Supportersboek - Hugo Borst 01Hugo Borst heeft de selectie van Sparta Rotterdam vrijdagmorgen een wel erg bijzondere cadeau gegeven: Het supportersboek ‘En jaren nog hierna… 125 jaar Sparta-fans’.

Tijdens de boekpresentatie van dit boek deed Borst, die toen het eerste exemplaar in ontvangst nam, de belofte een exemplaar voor iedere speler te kopen. Vrijdag kwam hij die belofte na. Alle spelers van het eerste kregen een exemplaar met daarin voor iedere speler een persoonlijke boodschap.

De spelers waren blij met het boek dat de 125 jaar lange geschiedenis van Sparta-supporters beschrijft. De komende weken zullen ze ongetwijfeld gaan genieten van al die prachtige verhalen en bijzondere beelden waar ‘En jaren nog hierna… 125 jaar Sparta-fans’ vol mee staat. En wie weet zullen ze na het lezen ervan, zoals Borst hoopt, elke wedstrijd nog meer strijd, passie en beleving op de mat leggen. Speciaal voor die al 125 jaar oude supportersgroep…

 

Supportersboek - Nieuwendaal en LuirinkEn jaren nog hierna… 125 jaar Sparta-fans is voor 30 euro verkrijgbaar via de website www.125jaarspartafans.nl, in de fanshop van Sparta, voor en na thuiswedstrijden in het supportershome en in de betere boekhandels in de regio Rotterdam.

 

Foto’s afkomstig van https://nl-nl.facebook.com/SpartaRotterdamNL