«

»

okt 29

De sfeer op het Kasteel moet terug

Dat de sfeer bij thuis wedstrijden niet optimaal is, is al een paar jaar duidelijk. Elk jaar worden weer ideen opgedaan maar nauwlijks uitgewerkt. Het is weer tijd om de koppen bij elkaar te steken en als 1 blok achter Sparta te staan.
Hierbij een oproep van Kel, David, Sander en Frank.

Beste mede Spartanen,
Enige tijd bestaat er al een discussie over de sfeer bij thuiswedstrijden van onze club. Iedereen wil er wat aan doen en heeft er zijn eigen mening over, maar tot echte daden is het tot nu toe helaas nog niet gekomen.

We zijn het er allemaal over eens dat de sfeer bij thuiswedstrijden beter moet en dat een als Sparta een fanatieke groep sfeermakers verdient. Binnen onze club zijn in de afgelopen jaren verschillende groepen geweest die geprobeerd hebben om de sfeer in het stadion te verhogen. Tot op de dag van vandaag is er echter geen enkele groep in geslaagd duidelijk aanwezig te zijn in het stadion.

Daar willen we verandering in gaan brengen in overleg met David, de oprichter van de Spangenaren. We willen dat er weer een sfeergroep komt die Sparta waardig is. We willen supporters verenigen, ervoor zorgen dat iedereen zijn zegje kan doen en zijn ideeën kan uiten omtrent de sfeer en sfeeracties met als doel een vaste groep te creëren die altijd in het stadion aanwezig is.

Daarom willen wij jullie uitnodigen om op zondag 10 november om 14:00 uur in het Supportershome samen te komen om ons idee toe te lichten en om iedereen de kans te geven ideeën te opperen en te discussiëren. Iedereen is welkom!

Wij hopen dat jullie allen aanwezig zijn en vergeet niet…. WIJ ZIJN SPARTA!

Kel Paget, David Zoutenbier, Sander Kooijman, Frank Spuijt

Join the Forum discussion on this post