«

»

nov 02

Sparta wint in blessuretijd bij Emmen

Khalid_SinouhSparta heeft in een Emmen 3 belangrijke punten gepakt. In een hectisch slot waren Khalid Sinouh en Steef Nieuwendaal de helden deze avond. Sinouh stopte 3 minuten voortijd een onterecht gegeven strafschop en Nieuwendaal schoot ver in de blessuretijd de enige en daarmee de winnende treffer in het doel.

In een zeer slechte eerste helft van Sparta had Emmen de beste kansen en verdiende het een voorsprong. Sparta kreeg maar 1 kans in de eerste 45 minuten en dat kwam meer door het gestuntel van de Drentse verdediging.
De 2e helft was een totaal ander Sparta te zien. 4 grote kansen werden niet benut. Deekman ging in een counter voor eigen succes ipv van afleggen en maaide bij een 2e kans over de bal. Voskamp zag zijn schot via de onderkant van de lat eruit gaan, En de inzet van El Hassnaoui ging over. Vlak voortijd leek Emmen toch de aller grootste kans op de wint. Een overtreding net buiten de zestien werd door scheidsrechter Wiedemijer gezien als strafschop. Khalid Sinouh liet weer zien dat hij van grote waarde is dit seizoen en stopte de onterecht gegeven strafschop. Door een hoofdwond moest Sinouh later nog verder met een tulband om. Ver in de blessure tijd was het Steef Nieuwendaal die zorgde dat de 100 meegereisde fans weer konden juichen door op aangeven van Bilate de 0-1 te maken.