«

»

dec 17

Leo Beenhakker treedt toe tot Raad van Commissarissen

Foto ad.nl

De Raad van Commissarissen van Sparta Beheer B.V. heeft Leo Beenhakker gevraagd en bereid gevonden toe te treden als commissaris. Leo Beenhakker zal de vacante portefeuille technische zaken invullen.

Willem Bröcker, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is zeer content met de toetreding van Leo Beenhakker: “Met Leo Beenhakker halen we een schat aan ervaring binnen het betaalde voetbal in huis. Als geboren Rotterdammer is Leo een sympathisant van Sparta Rotterdam. Hij bezoekt al jaren regelmatig de thuiswedstrijden op Het Kasteel en we zijn blij dat de club gebruik kan maken van zijn kennis en wereldwijde netwerk. Wiljan Vloet attendeerde de RvC op deze zeer geschikte kandidaat.”

Na het vertrek van Cor Pot als commissaris moest de positie van de voetbaltechnische man in het controlerend orgaan van de club opnieuw ingevuld worden. “De Raad van Commissarissen controleert en adviseert de directie. Zowel de RvC als de directeur onderschrijven al enige tijd het belang van deze positie in de Raad van Commissarissen en zijn zeer ingenomen dat Leo Beenhakker deze rol nu op zich wil nemen,” aldus Willem Bröcker.

Bron:www.sparta-rotterdam.nl