«

»

jan 02

Oefenen tegen Eendracht Aalst en Excelsior M.

Eendracht Aalst logoDoor de slechte resultaten van Sparta Rotterdam hadden enkele sponsoren hun deel voor een warm trainingskamp ingetrokken. Sparta verblijft deze winterstop dus in eigen land. De nieuwe trainer Gert Kruys zal morgen voor het eerst met de groep gaan trainen en heeft wel gevraagd om met de selectie een paar dagen bij elkaar te zijn voor een kleine trainingskamp en zo de spelers beter te leren kennen. Waar de spelers en staf verblijven is niet bekend.

Er waren voor deze winterstop met 2 wedstrijden gepland. Op zaterdag 11 januari gaat Sparta op bezoek bij Excelsior Maassluis. Deze oefenwedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Dijkpolder aan de Lavendelstraat in Maassluis en begint om 14:30 uur. Toch gaat Sparta deze winterstop de grens over. Dinsdag 5 januari speelt Sparta in Belgiƫ tegen Eendracht Aalst uit de Tweede klasse (Eerste divisie). De wedstrijd begint om 19:00u in het Pierre Cornelisstadion.

Pierre Cornelisstadion