«

»

jan 12

Sparta videobeelden 1980 – 2013

Spartaan Ruud heeft op Youtube een geweldige film gezet over Sparta Rotterdam. Beelden van de jaren 80 tot nu. De strafschoppen in Hamburg, De goal van Renfrum tegen Feyenoord, het behalen van de KNVB bekerfinale in 1996 en nog veel meer prachtige beelden samengevat in bijna een uur.

 

Tussen 1983 en 2010 heb ik veel TV beelden van Sparta opgenomen op een videorecorder en gedigitaliseerd. Van al deze wedstrijden heb ik een compilatie gemaakt, het is een videofilm geworden van bijna 1 uur, de fragmenten hebben soms het orginele voetbalcommentaar, ondersteunende muziek en veel beelden hebben (naar keuze) een ondertiteling.

Sparta-Rotterdam, een fantastische club waar voetbal gelijk moet staan aan karakter, inzet, vreugde en kwaliteit. Videobeelden van Sparta 1980 tot 2013 tonen aan dat supporters van Sparta hartstochtelijk meeleven met hun club, dat er prachtige successen zijn geboekt maar dat er ook ook vele dramatische momenten zijn geweest. Toch blijven we supporter van Sparta, voor altijd Spartaan.

 • @Hoogvliet on tour
  Bedankt voor het promoten van de videofilm, gemaakt voor alle Spartanen!
  groeten, Ruud

 • Akker

  Wat supergaaf om het zo te zien
  Top gedaan

 • bolo

  waanzinnig gedaan.