«

»

jan 15

OPROEP! LAAT JE SPARTA-HART SPREKEN!

Vorige maand is het huis van mede-supporter Mark Dijkstra volledig afgebrand. Daarbij liep hij zelf ernstige brandwonden op waaraan hij inmiddels is geopereerd. Mark herstelt langzaam en zijn gezondheid is het belangrijkste. Maar Mark is ook al zijn spullen kwijt.

Er is door vriendin Nathalie reeds een inzameling gehouden voor materiĆ«le zaken, maar daarnaast heeft hij ook niets meer van Sparta. Komende zondag roepen we jullie daarom op om een bijdrage te leveren om hem weer van Sparta-spullen te voorzien, hetzij met euro’s, hetzij door middel van een Sparta-attribuut af te staan. Bij de koffiebar in het supportershome zal een collectebus/-doos staan of anders kan je het aan 1 van de bestuursleden overhandigen.
Daarnaast kan je Mark een kaartje sturen:
Maasstad Ziekenhuis,
Delta-afdeling 3e etage kamer 343
Maasstadweg 21,
3079 DZ Rotterdam

Mark straks weer op de Denis Neville in een Sparta-shirt, dat is het doel!

Vereniging De Sparta supporter