«

»

jan 29

Weten wij de tijd gekomen

Supporters richting gemeente huis om Sparta te redden. 2002/2003

Supporters richting gemeente huis om Sparta te redden. 2002/2003Tientallen spelers die niet voldoen. Onervaren trainers die komen en gaan. De club die zichzelf verpatst, in commercieel, financieel en cultureel opzicht. Wiljan Vloet heeft opzichtig gefaald, als Technisch- én Algemeen Directeur. Laat hem Sparta niet verder ten gronde brengen. De TD-functie zou door Leo Beenhakker overgenomen kunnen worden. De AD-functie door iemand uit het zakenleven maar met wel een echt Spartaans hart als drive. Sparta vergooit meer geld door Vloet aan het roer te laten, dan de middelen die je kwijt bent aan een afkoopsom voor hem. Van het wisselgeld mag de RvC dan gelijk een spiegel halen en zichzelf er heel lang in aankijken.

Spartanen, verenig u. Ergens moet een grens gesteld worden. Of laten we het afbraakbeleid van Vloet nog doodleuk anderhalf jaar doorgaan?

Bericht afkomstig van RG ITWM

 • frietenbakker47

  de petitie is al door RG verwijdert
  maar ik vind nog steeds dat Vloet een keer zichzelf goed in de spiegel moet aankijken

 • Arjan snijders

  Vloet moet per direct weg club gaat ten onder met,deze man heeft geen verstand van spelers aankopen .cor pot moet terug.

 • bolo

  persoonlijk denk ik dat er meer aan de hand is bij sparta dan alleen het wanpresteren van DHR Vloet,maar oke dat hij het niet goed doet dat is 1 ding wat zeker is.sparta is al jaren en jaren niet meer op de juiste weg bezig.het nieuwe stadion heeft volgens mij ook niet echt geholpen om sparta hogerop te helpen,sinds dat het veld een kwart slag is gedraaid gaat het niet goed meer.!!!!toeval???????????hahaha.maar binnen sparta is er een hoop mis dat is geen toeval.!!!!

 • maikel

  Stop vloet

 • carla

  Het heeft nu lang genoeg geduurd. Met dit beleid keren we nooit terug in de eredivisie

 • Roberto

  Stop Vloet