«

»

jan 30

Roorda, Boukhari en Bessa naar Sparta

transfernieuwslogoSparta heeft zich per direct versterkt met drie spelers. Geert Arend Roorda (foto), Nourdin Boukhari en Daniël Bessa liggen tot het eind van dit seizoen vast op het Kasteel.

Geert Arend Roorda komt over van NEC. De 25-jarige middenvelder kwam in Nijmegen niet aan spelen toe en mocht daarom vertrekken. In het seizoen 2010/2011 maakte hij als speler van Excelsior een uitstekende indruk. Daarna werd hij voornamelijk geplaagd door blessures.

Nourdin Boukhari is een oude bekende op het Kasteel. De Marokkaanse aanvaller is inmiddels 33 jaar en zat zonder club. Boukhari trainde al maanden mee met Sparta. Hij gaat op amateurbasis voor de Rotterdamse club spelen. Vorig seizoen kwam Boukhari uit voor RKC Waalwijk.

Danël Bessa is een 21-jarige aanvallende middenvelder, die officieel onder contract staat bij het Milanese Internazionale. De Baziliaan met een Italiaans paspoort werd dit seizoen echter verhuurd aan het Portugese Olhanense.

Met het aantrekken van dit trio heeft Sparta de selectie compleet. Eerder deze winter werd Michel Breuer overgenomen van NEC. Voor algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet staat de teller kwa nieuwe spelers in de 2,5 jaar dat hij in Rotterdam-west werkt nu op 34.

Bron:Rijnmond.nl