«

»

feb 03

Sparta Rotterdam wint bij Jong PSV

Sparta Rotterdam logoSparta Rotterdam heeft vanavond de eerste overwinning in 2014 behaald. Het was tevens ook de eerste overwinning op een beloften elftal. Na 3 nederlagen oprij en een roerig weekend komt deze overwinning goed uit.

Stef Peeters maakte op geweldige wijzen de 0-1. Uit een vrije trap krulde de Belg de bal stijf in het kruis. Sparta Rotterdam was de betere ploeg en verzuimde een grotere voorsprong te nemen. Na rust kwam Jong PSV sterker uit de kleedkamer en dat resulteerde in de 1-1. Uitgerekend de zoon van Wiljan Vloet maakte hem. Een kwartier later zette Mimoun Mahi Sparta Rotterdam weer op voorsprong. Sparta Rotterdam blijft 5e met 9 punten achterstand op koploper FC Dordrecht. Vrijdag spelen de mannen van Gert Kruys thuis tegen MVV, aanvang 20:00u. Om 16:00u spelen beide supporters op Nieuw Vreelust om de Arie van Staveren bokaal.