«

»

mrt 18

19 juli Andro Knel Bokaal

Andro KNel

www.androknel.nl

Supporters van Sparta Rotterdam en NAC Breda zullen zaterdag 19 juli elkaar weer treffen om de Andro Knel Bokaal. De traditionele wedstrijd ter nagedachtenis van de overleden voetballer Andro Knel bij de SLM ramp, is na een jaar weer in eren hersteld.

Het is dit jaar exact 25 jaar geleden dat het toestel van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij op 7 juni neerstortte tijdens de poging om te landen in dikke mist bij Zanderij. In het vliegtuig zaten Surinaamse voetballers uit Nederland die deel zouden nemen aan een toernooi. Andro Knel speelde opdat moment een half jaar bij NAC die hem had overgenomen van Sparta Rotterdam. Bij Sparta was Knel zeer populier onder de supporters, en bij NAC was hij in dat half jaar ook heel populier geworden.

Na de supporters wedstrijd is het de beurt aan de profs van Sparta Rotterdam en NAC Breda. De wedstrijd om de Andro Knel Bokaal begint om 17:00u op het complex van Rood-Wit in Sint Willebrord.

androknel14

Seizoen 2011/2012

1213AndroKnebokaal22

Seizoen 2012/2013