«

»

mei 03

OPROEP: Camera laten liggen in bus 1 (Update)

UPDATE: De camera is weer terecht. Een jeugdspeler van ADO heeft hem gevonden in de bus en vanochtend keurig terug gebracht bij Wim.


Bericht van Wim.
Vanochtend om effe over tienen gaat de bel, ik lig nog in me bed, late dienst gehad tot twee uur. Hoor door de intercom iets met Abdoellah; “wil iets aan u geven”. Ik denk gvd kut jehova maar denk meteen mwah met zo’n achternaam ben je niet van de Jehova. “Vraag waar komt u voor?” “ja u bent toch van Sparta” toen ging er een lichtje bij me branden. Denk nee zal toch wel niet? “ik kom naar beneden” Trek snel wat kleren aan. Wat blijkt; Zoon Abdallah Aberkane speelt bij ADO Den Haag onder 14. Gaat gisteren met een bus van Vreugde tours naar de uitwedstrijd tegen AZ o14 en vind de camera links achterin. Zegt tegen zijn vader; zal ik hem aan de chauffeur geven? en zijn vader zegt; nee doe maar niet je kunt niet iedereen vertrouwen (Marokkaan over Hollander!). “Zit een briefje in met zijn naam en een man van Sparta; Joop Kooijman. Dus dat komt wel goed. Ze googelen mijn naam, vinden mijn adres en brengen vanochtend op weg naar de training van uit Gouda waar ze wonen (ADO is bij mij om de hoek) m’n camera terug. Ze willen geen geld (heb die pik toch 50 euro in zijn handen geduwd) maar of ik een keer wil komen kijken naar Abdallah en dan een foto wil nemen (zeer trotse vader). Mijn vertrouwen in de mensheid is weer een stukje positiever en die buschauffeur van Vreugde tours is een grote …!