«

»

mei 07

Axidus ook volgend seizoen hoofdsponsor

Thuis en uit shirt

Foto via https://www.facebook.com/SpartaRotterdam

Uitzendbureau Axidus is ongeacht promotie of niet ook volgend seizoen hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. Vandaag bereikte Sparta Rotterdam en Axidus een overeenstemming om het contract met een jaar te verlengen met een optie voor nog een jaar. Ook werd vanmiddag het nieuwe thuis- en uitshirt gepresenteerd. Aan het thuisshirt verandert niet zo heel veel, hHet uitshirt is gebaseerd op het uitshirt van het seizoen 1195/1996. Het blauw/zwart gestreepte shirt zoals Inter Milaan.


Officieel bericht van www.sparta-rotterdam.nl

In voor- en tegenspoed op de borst van het mooiste shirt van Nederland

Sparta Rotterdam heeft met hoofdsponsor Axidus overeenstemming bereikt over een contractverlenging voor één seizoen. Daarnaast is een optie in het contract opgenomen om het contract ook in het seizoen 2015 – 2016 te verlengen.

Ron van Loenen, directeur/eigenaar van Axidus over de contractverlenging: “We draaien er niet omheen bij Axidus. Het was niet het beste jaar om te starten als hoofdsponsor van Sparta Rotterdam. Ondanks de tegenvallende sportieve resultaten is de meerwaarde van het hoofdsponsorschap groot geweest. Onze naamsbekendheid en het uitbreiden van het zakelijke netwerk was de grootste prioriteit binnen onze samenwerking. In die opzet zijn we geslaagd. Nu is het zaak om de relatie nog verder te verstevigen. Onze slogan ‘We can do it’ is op dit moment nog steeds van toepassing voor Sparta Rotterdam. We hebben besloten dat we in voor- en tegenspoed achter de club blijven staan. Dus als we gaan stunten de komende weken dan zijn we shirtsponsor in de Eredivisie, maar mocht het onverhoopt niet lukken dan is Axidus ook volgend seizoen te zien op het mooiste shirt van Nederland.”

Namens Sparta Rotterdam reageert Charles van der Steene verheugd: “Dit is een belangrijk signaal. In deze ontzettend belangrijke periode voor de club zijn wij Axidus enorm erkentelijk dat zij het vertrouwen uitspreken naar Sparta Rotterdam ongeacht het niveau waarop wij komend seizoen uitkomen. De betrokkenheid van Axidus bij de activiteiten van de club zorgt voor een hechte band tussen beide organisaties.”

Axidus behoort tot de grootste uitzendorganisaties in West-Nederland. Met een bestand van honderden flexwerkers is Axidus vooral thuis in de AGF- en non-foodsector.

Wedstrijdshirts 2014 – 2015

Het logo van Axidus prijkt komend seizoen op de nieuwe shirts ontworpen door Robey Sportswear. Het thuisshirt behoeft uiteraard geen introductie. Sparta Rotterdam speelt de uitwedstrijden komend seizoen in een bekende kleurencombinatie. Het shirt is geïnspireerd door het legendarische seizoen 1995 – 1996 waarin Sparta Rotterdam de finale van de KNVB Beker behaalde. Doelpuntenmaker in die finale was Dave van der Meer met een verwoestende uithaal.