«

»

mei 22

Grote bezem door de selectie

Donnovan SlijngardHet seizoen zit erop. Het was het dramatische seizoen in de Sparta geschiedenis. De verantwoordelijken van dit alles zijn al weg en Sparta is op bestuurlijk niveau al druk bezig geweest om nieuwe bestuurders aan te nemen. Het is nu tijd om te bouwen aan een nieuwe selectie met spelers die wel een toegevoegde waarde zijn. 9 spelers vertrekken en 6 spelers mogen opzoek gaan naar een andere club.

Daniel Bessa, Nourdin Boukhari, Jaime Bruinier, Donovan Deekman, Geraldo Alberto Antonio, Roald van Hout, Stef Peeters, Kaj Ramsteijn en Geert-Arend Roorda zien we volgend seizoen niet meer in het rood witte shirt. Crescendo van Berkel, Mario Bilate, Robert van Boxel, Roderick Gielisse, Soufian El Hassnaoui en Cendrino Misidjan kunnen deze zomer hun makelaar aan het werk zetten om een nieuwe club voor ze te zoeken.
Het contract van Donovan Slijngard loopt ook af, maar Sparta heeft hem een nieuw contract aangeboden. De linksback heeft zelf nog geen beslissing genomen of hij nog langer op het Kasteel blijft.