«

»

mei 28

Kees van Buuren naar Sparta Rotterdam

Sparta heeft zich voor komend seizoen versterkt met Kees van Buuren. De Utrechter tekent een contract voor twee seizoenen op het Kasteel. De 27-jarige rechtsback speelde de afgelopen twee jaar voor Willem II.

Van Buuren begon zijn carrière in het betaalde voetbal bij FC Utrecht, daarna speelde hij voor FC Den Bosch alvorens hij naar Willem II vertrok. Sparta-bestuurslid technische zaken Leo Beenhakker is tevreden met de komst van de ervaren verdediger. “Met Van Buuren kunnen we de rechtsbackpositie goed invullen. Hij heeft zowel ervaring in de eredivisie als de Jupiler League.”

De rechtsback nam afgelopen week al een kijkje op het Kasteel. “Ik heb al kennis gemaakt met een aantal mensen van de club en heb een goed beeld van Sparta. Ik kijk er naar uit om over vier weken aan de slag te gaan op het Kasteel.” Sparta begint op 25 juni aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen