«

»

jun 11

Definitief programma seizoen 2014/2015

jupilerleague

De KNVB heeft vanmiddag het definitieve competitie schema voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Ten opzichte van het concept zijn er 2 wedstrijden gewijzigd. Sparta Rotterdam – Almere City FC is van vrijdag 26 sept. naar de zaterdag verplaats en de wedstrijd Sparta Rotterdam – Telstar is van vrijdag 17 april naar zondag 19 april gegaan.

Sparta opent tegen FC Den Bosch thuis op zondag 10 augustus. Sparta speelt 6x thuis op vrijdag, 2x op zaterdag, 8x op zondag en 3x op maandag waarvan 1x om 14:30 op 6 april tegen Roda JC op 2e paasdag. De uitwedstrijden zijn vaak op vrijdag, maar liefst 12x zullen de Spartanen wellicht eerder met werken moeten stoppen of een uurtje spijbelen van school. Verder speelt Sparta 2x op zaterdag, 1x op zondag en 3x op maandag uit.

Er is dit keer geen wedstrijd tijdens de verjaardag van Sparta. Dit doordat er een interland wedstrijd is en Sparta 3 april uit naar NEC moet.

Helaas zit ook dit seizoen de beloften elftallen erbij. Meest opvallende is misschien wel de thuis wedstrijd tegen Jong Ajax op 25 januari, het eerste van Ajax speelt namelijk diezelfde dag thuis tegen Feyenoord beide wedstrijden beginnen om 12:30. Sparta speelt gelukkig dit seizoen maar 2x op zaterdag middag. 1x thuis tegen FC Eindhoven op 20 december en 1x uit bij Almere City FC op 11 april.

Klik hier voor het complete programma.

  • MarcS

    Van de afdeling mierenneukers:
    Sparta Rotterdam – FC Emmen is op Zo 7-12-2014 ipv 7-11-2014.
    😉 Voor de rest (y) (y) (y)