«

»

jun 25

Sparta huurt Kenny Teijsse

transfernieuwslogoSparta Rotterdam huurt opnieuw een speler van FC Utrecht. Na Aleksandar Bjelica komt ook Kenny Teijsse op huurbasis uit voor de rood witte. Kenny is een linkervleugelverdediger die vorig seizoen na de winterstop werd uitgeleend aan Helmond Sport. Toevallig maakte hij daar zijn debuut tegen Sparta Rotterdam.

Van de officiële site
Linkervleugelverdediger Kenny Teijsse trekt in de nieuwe jaargang het shirt van Sparta Rotterdam aan. De 21-jarige Amsterdammer wordt voor één seizoen gehuurd van FC Utrecht.

Teijsse werd in de jaargang 2012/2013 door FC Utrecht uitgeleend aan FC Oss en kwam afgelopen seizoen als huurling uit voor Helmond Sport. Nu maakt de linksback zich dus op voor een seizoen in dienst van Sparta Rotterdam. Kenny Teijsse ziet veel perspectief bij Sparta Rotterdam: “Ik wil me bij Sparta verder ontwikkelen en met de club meegroeien naar een hoger niveau. Ik heb al ervaring opgedaan in de Jupiler League, maar op Het Kasteel kan ik een volgende stap zetten en wil ik meespelen in de top van de Jupiler League.”

Kenny Teijsse zal vanmiddag aansluiten bij de selectie van Sparta Rotterdam die om 17:00 uur de voorbereiding start op sportcomplex Vreelust.

Bron: www.sparta-rotterdam.nl