«

»

jul 03

Transferwindow

transfernieuwslogoRomano van der Stoep heeft de technische staf van Sparta weten te overtuigen van zijn kwaliteiten en tekende vandaag een contract voor 1 jaar met een optie om nog eens 2 jaar te verlengen. Van der Stoep was afgelopen weken op proef en maakte een goede indruk tijdens de training en de 2 oefenwedstrijden.

Giovanni Hiwat
Niet alleen van der Stoep tekende vandaag een contract, ook Giovanni Hiwat zette vandaag zijn handtekening op het Kasteel. Hiwat komt over van PEC Zwolle waar hij vorig seizoen 15 wedstrijden speelde. Met Giovanni heeft Sparta een klein kampioentje binnen gehaald. De 20 jarige buitenspeler werd al eens kampioen met Cambuur en PEC Zwolle.

Nordin Boukhari
Nordin Boukhari traint weer mee met de A-selectie van Sparta Rotterdam. Vorig seizoen speelde Nordin na de winterstop op amateurbasis bij Sparta. Boukhari is met de club in gesprek om jeugdtrainer te worden en spitsentrainer bij het eerste. Of hij ook voor het eerste gaat spelen is nog de vraag.

Paul Gladon
Paul Gladon lijkt definitief niet naar FC Dordrecht te gaan. Gladon promoveerde als huurling bij de Dordtenaren naar de eredivisie ten kosten van zijn werkgever Sparta Rotterdam. FC Dordrecht wilde Gladon overnemen maar heeft niet het gewenste bedrag wat Sparta vraagt.

Van Berkel en Bilate
Crescendo van Berkel is op proef bij Cambuur Leeuwarden. Van Berkel mag ondanks zijn doorlopende contract Sparta verlaten. Mario Bilate zou in belangstelling staan van Willem II. Ook Bilate mag ondanks zijn doorlopende contract vertrekken.