«

»

jul 24

Hoe staat het met u gras?

Twee weken geleden was er een oproep om te kijken hoe het nu met het echte gras uit het Sparta stadion zou zijn. Het kunstgras is klaar. Woensdag trainde het eerste elftal voor het eerst op de vloerkleed van ’t Kasteel.

 

Ondertussen groeit het echte gras bij de mensen thuis door. Zoals bij Anna, die het stukje van 20 bij 20cm in een bakje heeft gezet en nog niet gemaaid.
Anna_Kunst

Cindy en Peter hebben een mooi plekje gevonden op het balkon. In een kratje van Hertog Jan groeit het hard, het geheim? Elke dag sproeien met de waterspuit.
Cindy_en_Peter

Ook Mariska en Jeroen hebben het heilige gras in een bakje op het balkon staan.
Mariska en Jeroen

Voor sommige was een stukje niet genoeg. Terreinmeester Michel de Zeeuw heeft aardig wat stukken moeten uitscheppen op 1 juni. Zo ook voor Michel Bosch die nu een mooie strook in zijn eigen tuin heeft liggen. Hij hoopt dat hij Michel de Zeeuw kan bellen om het weer strak te maaien.
foto 1foto 3foto 5

Uiteraard kunnen we zelf ook niet achter blijven. Een stukje van 24 bij 14cm staat op het balkon en zo af en toe wat bijwerken met een schaar om weer een mooi kort veld te krijgen. Helaas wel wat dood gras erbij.
IMAG0824