«

»

aug 18

Sinouh vertrekt bij Sparta Rotterdam

Khalid_SinouhSparta Rotterdam en doelman Khalid Sinouh zijn niet meer aan elkaar verbonden. Sinouh wilde niet als 2e doelman fungeren en voor mentor spelen. Hij voelt zich te goed voor de bank en kon het niet vinden in de uitleg van trainer Gert Kruys, die de voorkeur geeft aan Roy Kortsmit.

Sinouh en Sparta Rotterdam zijn van elkaar verlost

Sparta Rotterdam en doelman Khalid Sinouh (39) gaan uit elkaar. Volgens bestuurslid Leo Beenhakker zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat ontbinding van het contract voor iedereen het beste is.
‘We zijn op elkaar uitgekeken’, zegt Beenhakker tegen Voetbal International. ‘Dat klinkt oneerbiedig maar zo bedoel ik het niet.’
De problemen ontstonden toen Sinouh die vorig seizoen nog aanvoerder van de Kasteelheren was terugkeerde van vakantie en als tweede keeper plaats moest nemen achter Roy Kortsmit.
In het AD zegt Sinouh dat de beslissing van trainer Gert Kruys niet met sportieve redenen te maken heeft, maar met incidenten in het vorige seizoen. ‘Daar gaan we niet op in, maar we sturen aan op een voortijdige beĆ«indiging van het contract en dat proberen we deze week af te ronden’, aldus Beenhakker. ‘De volgende fase is dat we gaan bekijken of we nu nog een doelman halen of dat we het intern oplossen.’

Bron: VI