«

»

apr 06

Axidus ook volgend seizoen hoofdsponsor

Thuis en uit shirt

Foto via https://www.facebook.com/SpartaRotterdam

Axidus heeft de optie gelicht om het contract als hoofdsponsor van Sparta Rotterdam te verlengen. Dit betekent dat het eerste elftal van Sparta Rotterdam ook in het seizoen 2015 – 2016 met Axidus op de borst speelt.

Ron van Loenen, eigenaar en directeur van Axidus: “We hebben besloten om er een derde seizoen aan vast te plakken als hoofdsponsor van Sparta. In onze branche is het belangrijk om te laten zien dat je betrouwbaar en standvastig bent. Dat zijn kernwaarden van Axidus en die komen tot uiting door middel van het hoofdsponsorschap van één van de mooiste voetbalclubs van Nederland. Sparta toont dezelfde kernwaarden als Axidus in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Wij zijn er van overtuigd dat standvastigheid tot succes leidt.”

Er zijn meer redenen om het hoofdsponsorschap te verlengen. “We plukken steeds meer de vruchten van de naamsbekendheid die wij krijgen door het steunen van Sparta. Ook breidt ons zakelijke netwerk zich nog steeds uit door het lidmaatschap van de businessclub. Door die optelsom gemaakt te hebben vertrouwen wij erop dat, als het dit seizoen niet lukt, dat driemaal, voor ons én voor Sparta, scheepsrecht is,” aldus Ron van Loenen.

Namens Sparta Rotterdam is Dave van der Meer zeer content met het aanblijven van de hoofdsponsor. “Dit is een ontzettend belangrijk signaal voor ons. Het is duidelijk dat een breed draagvlak nodig is om de club commercieel te ondersteunen. Onze hoofdsponsor is één van de belangrijkste pijlers onder dit succes. Dat Axidus besloten heeft om nog een seizoen door te gaan als hoofdsponsor geeft ons een groot stuk zekerheid en kunnen wij met vertrouwen de komende maanden in. Het is duidelijk dat de sportieve resultaten dit seizoen tot op heden niet tot grote tevredenheid heeft gezorgd. Maar dat Axidus daar niet voor wegloopt en ons steunt om de weg omhoog te vinden is een zeer groot compliment waard.”

Na het aanblijven van Peinemann Lifting Solutions als hoofdsponsor van de jeugdopleiding en Axidus als hoofdsponsor van de club is er nog een hoop werk te verrichten. “De verwachting is dat we de komende weken met nog een aantal belangrijke partners overeenstemmen bereiken. Samen met bestuurslid Alex Klein, Charles van der Steene en mijn collega’s werken we eraan om iedereen bij de club betrokken te houden. Het doet me daarom deugd dat niet alleen onze ‘grote’ sponsors een positief gevoel hebben, maar ook bij veel andere bedrijven proef ik de wil om er de schouders onder te zetten,” aldus Dave van der Meer.

Bron: www.sparta-rotterdam.nl