«

»

aug 26

Stop de beloften! teken de petitie

jupilerleagueAl vanaf het moment dat de KNVB met het plan kwam om de Jupiler League aan te vullen met tweede elftallen van BVO’s zijn supporters al tegen dit plan.
Helaas waren er maar 4 clubs (Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, FC Eindhoven en GA Eagles) in de Jupiler League tegen de invoering van jong Ajax, jong PSV en jong FC Twente.

Vanaf de eerste wedstrijden waren en protest spandoeken te zien in stadions, maar een echte grote actie bleef achterwegen.
Nu we het derde seizoen in gaan met deze spek en bonen teams zijn er supporters van GA Eagles gestart om een petitie te tekenen tegen de beloften teams.
Door financiële problemen zijn we gelukkig al af van jong FC Twente, maar zitten we nog met jong PSV en jong Ajax. Ook deze teams moeten uit de Jupiler League zodat het weer een eerlijke een aantrekkelijke competitie wordt.
De thuis wedstrijden van de beloften elftallen worden nauwelijks bezocht en supporters blijven sneller thuis als de beloftens op bezoek komen. Daarnaast is er vooral door Ajax competitievervalsing door menigmaal eerste elftal spelers op te stellen.
Teken de petitie, deel het met je vrienden. Alleen met z’n alle kunnen we ervoor zorgen dat de teams terug gaan naar hun eigen competitie.

Teken hier de petitie