«

»

feb 16

Altijd op de hoogte met ‘geheime functie’ van Twitter

twitter
Ruim 756 volgers blijven via Twitter op de hoogte van onder meer het laatste nieuws en de belangrijkste tussenstanden en uitslagen van Sparta Rotterdam. Een voor velen onbekende functie op Twitter maakt het nog makkelijker om niets over Sparta Rotterdam te missen.

Via het Twitter-account van Hoogvliet on tour blijft je onder meer altijd live op de hoogte van de prestaties van Sparta Rotterdam. Het komt de volgers vast niet onbekend voor: eindeloos de timeline verversen tijdens een spannende wedstrijd om geen updates te missen. Of dat je na een twitterloze dag andere interessante berichten hebt gemist.

Push notificaties
Dat is dus helemaal niet nodig. Twitter heeft een perfecte optie die voor maar weinig gebruikers bekend is: je kunt instellen dat je van een specifiek account push notificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten. Iedereen die dit instelt ontvangt vanaf dat moment een melding op zijn telefoon bij een nieuwe tweet van Hoogvliet on tour.

Instellen
Open de Twitter-app op jouw smartphone of tablet en zoek het account van onze Hoogvliet on tour op. Klik op het account, waarna je op de profielpagina komt. Klik op het tandwiel-icoon en vervolgens op Zet berichtgeving aan. Zo blijf je dus altijd snel op de hoogte!