«

»

jun 25

Sparta begint aan de Eredivisie

DSC_9259Onder toeziend oog van 1000 Spartanen, is Sparta Rotterdam begonnen aan het seizoen 2016/2017. We hebben het al vaak gehoord, Sparta hoort in de Eredivisie alleen al vanwege de tradities bij de club. Eén van die tradities is taart bij de eerste training. De Spartabakker gaf deze na een toespraakje van Ad Borstlab(voorzitter sv) aan trainer Alex Pastoor.
Een groot applaus ging samen met fakkels, waarna de grote selectie van 52 man de training begon.

Sparta begint met 2 selecties, de vast A groep en Jong Sparta, vandaar dat het behoorlijk druk was op het veld. De training bestond voornamelijk uit korte partijtjes en duurde ongeveer een kleine 2 uur. Donderdag 30 juni staan voor Sparta de eerste oefenwedstrijd op het programma tegen SV Heinenoord
(Tienvoet 4, 3274 BN Heinenoord) aanvang 19:30u.

Foto’s eerste training