«

»

jan 31

Stokkers gaat, Cabral komt.

transfernieuwslogoHet is weer transferdeadlineday. Hoewel de winterstop al is afgelopen en we alweer 2 competitie wedstrijden verder zijn, gaat de knip van de clubs nog 1 keer open. En ook Sparta is weer actief op de laatste transferdag.
Finn Stokkers contract is ontbonden, en een aantal spelers staan op de verhuurlijst.
Met het vertrek van Stokkers en de inkomsten van de transfers van oud Spartanen is er nog wat ruimte voor een nieuw gezicht op ’t Kasteel; Jerson Cabral.

JERSON CABRAL VERSTERKT SPARTA ROTTERDAM
Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met SC Bastia over de komst van Jerson Cabral naar Het Kasteel. De 26-jarige aanvaller komt tot het einde van dit seizoen op huurbasis naar Rotterdam-West.

Jerson Cabral begon zijn voetballoopbaan bij stadgenoot Feyenoord waar hij in 2010 zijn debuut maakte in de Eredivisie. In 2012 tekende hij een contract bij FC Twente en hier stond hij vier jaar onder contract. In deze periode speelde Cabral op huurbasis voor ADO Den Haag en Willem II. Afgelopen zomer tekende Cabral een driejarig contract bij SC Bastia.

FINN STOKKERS VERLAAT SPARTA ROTTERDAM
Sparta Rotterdam en Finn Stokkers hebben overeenstemming bereikt over een ontbinding van het contract. De Barendrechter die sinds de D-pupillen bij de Kasteelclub speelde gaat per direct naar Fortuna Sittard.  

De 20-jarige aanvaller maakte in oktober 2013 zijn debuut voor de Kasteelclub in de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch. In deze wedstrijd scoorde Stokkers ook zijn eerste doelpunt voor Sparta en werd hij destijds de jongste doelpuntenmaker van de rood-witten in het betaalde voetbal. In totaal speelde Finn Stokkers 43 competitiewedstrijden voor het eerste elftal waarin hij 6 doelpunten scoorde.

Finn Stokkers zal zondag 19 februari, voorafgaand aan Sparta Rotterdam – FC Groningen afscheid nemen van het Sparta-publiek.

Bron: Sparta Rotterdam